Poliţiştii îi prind, Judecătoria îi eliberează. Instanţa a decis cercetarea în libertate pentru doi indivizi care i-au agresat pe un brăilean şi fiul acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua de 12 mai, doi brăileni, tată şi fiu au fost agresaţi de doi tineri în timp ce se aflau pe strada Comunarzi, din municipiu, la petrecerea celuilalt fiu al bărbatului. Agresorii le-au şi distrus autoturismul parcat pe aceeaşi stradă. După ce au fost anunţaţi, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua primele cercetări.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, nerămânând internate.


În scurt timp poliţiştii de la Biroul Ordine Publică i-au identificat pe agresori. Aceştia sunt doi tineri domiciliaţi în Lacu-Sărat, comuna Chiscani, unul dintre ei prezentând o leziune în zona feţei, negând că ar fi participat la petrecerea amintită.


Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au preluat cercetările şi în ziua de 19 mai cei doi bătăuşi au fost reţinuţi pe ordonanţă, iar a doua zi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe, vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port de obiecte interzise în locuri publice.


Fiind prezentaţi instanţei de judecată, aceasta a respins propunerea de arestare preventivă şi a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 zile.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite