Poliţiştii de la „Urmăriri” desfăşoară activităţi pentru localizarea unei brăilence dată dispărută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă,  la sediul IPJ Brăila s-a prezentat o femeie de 50 de ani, din Brăila, care a sesizat că, la sfârşitul lunii martie 2009, fiica ei, Violeta Chiburţă, în vârstă de 30 ani, a plecat la muncă în oraşul Barcelona-Spania, iar de la acea data şi până în prezent nu a mai luat legătura cu aceasta prin niciun mijloc de comunicare.

Din verificările efectuate a rezultat că, în ziua de 23 martie 2009, reclamanta a discutat telefonic ultima dată cu fiica ei care i-a comunicat că o va mai suna după ce va pleca din ţară, lucru care nu s-a mai întâmplat.


Semnalmente : înălţime 160 cm, corpolenţă slabă, păr blond, vopsit roşcat, lung până la umeri, faţă ovala, ochi albaştri, poartă ochelari de vedere, iar ca semn particular prezintă pe coapsa piciorului stâng o cicatrice postoperatorie, cu lungimea de circa 15 cm.


Îmbrăcăminte la data plecării de la domiciliu: pulover din lână, cu guler întors, având pe piept dungi orizontale multicolore, pardesiu din material blue-jeans, pantaloni tip blue-jeans, cizme negre, scurte, cu toc şi fermoar.
Cea în cauză are asupra ei actul de identitate şi nu suferă de afecţiuni medicale cronice.


Poliţiştii de la Biroul Urmăriri au solicitat urmărirea la nivel naţional a acesteia şi, în prezent, desfăşoară activităţi pentru localizarea sau depistarea ei.
Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite