Polițiștii de Frontieră au adus cu șalupa doi bolnavi de la Mărașu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de la Frontieră au fost solicitați pentru a transporta doi bolnavi de la Mărașu la spital. Un bărbat de 62 de ani și un copil de șase ani au ajuns în siguranță la spital după ce o ambarcațiune rapidă a Poliției de Frontieră a mers la Mărașu pentru  a le asigura transportul.

Un echipaj al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Brăila a primit solicitare de la Serviciul de Ambulanță Județean pentru a transporta în localitatea Stăncuța două personae bolnave din comuna Mărașu, cu o ambarcațiune rapidă.

„Persoanele în cauză sunt un bărbat în vârstă de 62 de ani, diagnosticat cu crize acute de astm bronșic și un copil de șase ani, cu dureri abdominal acute și vărsături, acesta fiind preluate de o ambulanță din comuna Viziru și duse la Spitalul de Urgență Brăila pentru intervenție de specialitate", a declarat subinspector de poliție Mirela Bulgaru, purtător de cuvânt al IJPF Brăila.

În plus, pentru a veni în sprijinul brăilenilor, IJPF a decis să amplaseze în zona comunei Mărașu o ambarcațiune, permanent.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite