Poliţiştii cercetează un jandarm care ar fi agresat un adolescent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au descins în cluburi de noapte
Oamenii legii au descins în cluburi de noapte

Poliţiştii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la agresarea unui minor de către un jandarm din Însurăţei. Cazul a fost mediatizat de o publicaţie locală. Din aceasta rezultă că băiatul ar fi primit mai multe palme de un jandarm din Însurăţei după ce ar fi deranjat ora de religie. Băiatul nu are certificat medico-legal, semnele de violenţă nefiind vizibile.

"Având în vedere articolul de presă, apărut într-un cotidian local, din municipiu, în care se relatează că, în ziua de 31.10.2011, minorul T.V. (14 ani), din oraşul Însurăţei, a fost agresat de doi lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila- Plutonul 2 Însurăţei, în curtea grupului şcolar unde este elev, poliţiştii de la Poliţia oraşului Însurăţei s-au sesizat din oficiu şi, în baza plângerii formulate de mama minorului, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare", se arată în buletinul de presă al Poliţiei.
Dosarul a fost înregistrat şi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei pentru atribuirea numărului unic, urmând a fi propusă soluţie legală.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite