Poliţiştii cer ajutorul concetăţenilor pentru găsirea unei tinere dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Daniela STAN , fata dispărută de la domiciliu este căutată acum de poliţişti
Laura Daniela STAN , fata dispărută de la domiciliu este căutată acum de poliţişti

Poliţiştii de la compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale solicită sprijinul cetăţenilor în vederea rezolvării unui caz de dispariţie.Este vorba de Laura Daniela STAN , de 17 ani, din Municipiul Brăila. Părinţii, care au reclamat dispariţia, spun că în dimineaţa zilei de 2 decembrie a plecat la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu.

La data plecării de acasă, fata era îmbrăcată cu blue-jeanşi albaştri, geacă din piele, de culoare maro, cu guler prevăzut cu blăniţă, şi era încălţată cu adidaşi argintii.


Tânăra prezintă următoarele semnalmente: înălţime 160 - 169 cm, greutate 40-49 kg, corpolenţă atletică, faţă ovală, ten măsliniu, păr negru, lung peste umeri şi ochi căprui.


Părinţii au intrat în panică cu gândul că fata, pe care au căutat-o la rude, prieteni şi colege, este îmbrăcată necorespunzător faţă de starea vremii.

"Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze, gratuit, la numărul de telefon 112, sau, taxabil, 606100, interior 20163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila" ne-a precizat în legătură cu acest caz subinspector Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al poliţiei brăilene.

Reamintim că poliţiştii de Compartimentul Urmăriri, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila au rezolvat până în prezent toate cazurile de dispariţii de minori, neavând nici un caz nesoluţionat, încă din anul 1996.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite