Poliţiştii caută un brăilean dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua 27 februarie 2011, la orele 6.00, Dumitru Ignat, în vârstă de 34 de ani, din municipiu, a plecat de acasă în mod voluntar şi nu a mai revenit. Acesta este înalt de 170 cm, are o greutate de 70 de kg, are ochi căprui şi părul şaten. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă din raiat maro, pantaloni jeans de culoare albastră şi încălţat cu ghete maro.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi de căutare şi depistare a unui brăilean care a fost dat dispărut de la domiciliu.


Cercetările efectuate au stabilit că bărbatul a mai plecat de acasă şi a lipsit 7 ani, perioadă de timp în care a locuit în satul Moţăţei, judeţul Caraş-Severin.


Cine poate da relaţii despre prezenţa acestuia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze, gratuit, la numărul de telefon 112, sau, taxabil, 606100, interior 20163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite