Poliţiştii caută un bărbat dispărut de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Botezatu
Constantin Botezatu

Ieri dimineaţă, la orele 8.45, o femeie de 43 de ani, din Brăila, a sesizat la Poliţie că, din luna iulie anul acesta, cumnatul ei, Constantin Botezatu, în vârstă de 55 ani, din municipiu, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat cercetările şi au stabilit că bărbatul dispărut locuia singur şi obişnuia să colecteze şi să depoziteze resturi menajere şi articole de îmbrăcăminte de la ghenele de gunoi din municipiu.
Acesta nu mai era în relaţii apropiate cu rudele, evitând orice contact cu acestea, precum şi cu vecinii, frecventând mediile persoanelor fără adăpost.


Semnalmente: înălţime 165 cm, corpolenţă astenică, ochi albaştri, privirea saşie, păr şi barbă lungi şi grizonate, neîngrijite, prezintă o cicatrice vizibilă la buza inferioară.


Îmbrăcăminte la data dispariţiei - nu se cunoaşte.


În urma cercetărilor nu s-a putut stabili dacă are asupra sa acte de identitate şi nici alte valori. Acesta prezintă tulburări de comportament, fiind internat în urmă cu câţiva ani într-un spital de specialitate.


Poliţiştii au solicitat darea lui în urmărire la nivel naţional.
Cine poate da relaţii despre prezenţa acestuia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite