Poliţiştii caută o tânără dată dispărută de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CIUPIC AYSEGUL, în vârstă de 17 ani
CIUPIC AYSEGUL, în vârstă de 17 ani

Ieri dimineaţă, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat o persoană din comuna Frecăţei, care a semnalat poliţiştilor că, în ziua de 3 octombrie, fiica sa Ciupic Aysegul, în vârstă de 17 ani, a plecat în Spania, iar de la acea dată şi până în prezent nu a mai luat legătura cu aceasta prin niciun mijloc de comunicare.

Cu ocazia cercetărilor desfăşurate de poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că, în acea zi, sora reclamantei, din satul Spiru-Haret, judeţul Brăila, însoţită de o altă persoană din oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, i-au propus să o lase pe fiica sa să meargă în Spania, la muncă.


În acest sens, reclamanta a dat o declaraţie notarială, din conţinutul căreia rezultă că este de acord ca fiica sa minoră să călătorească în ţările Comunităţii Europene, cu destinaţia Spania, împreună cu persoana din orașul Țăndărei în vederea angajării.


La sfârşitul lunii octombrie, mama minorei a fost sunată de aceasta din urmă, din Spania, care i-a comunicat că fiica ei a dispărut în împrejurări necunoscute de pe teritoriul acestei ţări.


Semnalmente: înălţime 150 cm, corpolenţă slabă, faţă ovală, ten închis, păr negru, lung peste umeri, ochi negri, iar ca semn particular prezintă o cicatrice între sprâncene.
Îmbrăcăminte la data dispariţiei: nu se cunoaşte.


Aceasta nu sufera de afecţiuni medicale psihice sau cronice, are asupra sa cartea de identitate şi certificatul de naştere.
Judiciariştii continuă verificările pentru depistarea sau localizarea dispărutei.


Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite