Poliţiştii caută o tânără dată dispărută de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat o femeie de 50 de ani, din comuna Ulmu, care a semnalat poliţiştilor că, de la data de 9 noiembrie, nu a mai luat legătura prin niciun mijoc de comunicare cu fiica sa, Ilie Mihaela-Andra, în vârstă de 19 ani, care locuiește cu chirie în municipiul Brăila.

Cu ocazia cercetărilor desfăşurate de poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că, la data de 30 noiembrie, în jurul orelor 13.30, tânăra a plecat în mod voluntar din imobilul în care locuia cu chirie, spunându-le proprietarilor că intenționează să se căsătorească și să se mute cu prietenul ei pe nume Cristi, neidentificat până în prezent de către poliţişti.


Semnalmente: înălțime 160 cm, corpolență atletică, păr șaten, lung peste umeri, față ovală, ochi negri, nas mic, gură mică, buze subțiri, iar ca semn particular prezintă o cicatrice postoperatorie de apendicită.
Îmbrăcăminte la data plecării de la domiciliu: nu se cunoaște.


Judiciariştii continuă verificările pentru depistarea sau localizarea dispărutei, care are asupra sa cartea de identitate.


Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite