Poliţiştii caută o fetiţă de 13 ani dispărută de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marinela Costinela Pepene, în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu (satul Vărsătură) în data de 12 iulie, la orele 13.30. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că minora practica cerşetoria în mod repetat împreună cu tineri de vârsta sa din Cartierul Chercea, în zona unui supermarket situat pe Şoseaua Râmnicu-Sărat.

Semnalmente: înălţime 150 cm, constituţie atletică, păr şaten deschis, lung până la umeri, puţin ondulat, faţă ovală, ochi căprui. Prezintă ca semn particular, pe şoldul stâng, o cicatrice rotundă, de aproximativ 3-4 cm, urmare a exploziei unei petarde.


Îmbrăcăminte la data dispariţiei: bluză cu mânecă lungă, de culoare albă, care prezintă pe piept un înscris argintiu, pantaloni de culoare închisă, avand motiv floral argintiu, pantofi cu toc, negri, din imitaţie piele. Nu are asupra sa documente de identitate.


Minora a mai fost plecată deseori de la domiciliu şi este cunoscută în evidenţele medicale cu tulburări de comportament, având tratament medical ambulatoriu, pe care în prezent nu-l mai ia.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite