Poliţiştii caută o brăileancă dispărută de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giurgea Elena
Giurgea Elena

La sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat o brăileancă, de 45 de ani, care a sesizat dispariţia de la domiciliu, din ziua de 30.03.2012, a mamei sale, Ciurgea Elena, în vârstă de 67 de ani, din Brăila.

Din primele cercetări a rezultat că, la data dispariţiei, în jurul orelor 12.00, femeia a fost văzută singură pe peronul Gării CFR Brăila, stabilindu-se că aceasta practică cerşetoria pe raza municipiilor Brăila şi Galaţi.
Semnalmente : înălţime 160-165 cm, constituţie astenică, faţă ovală, bărbie ascuţită, nas coroiat, riduri faciale proeminente, păr alb, lung, ochi căprui, iar ca semn particular prezintă o cicatrice postoperatorie pe coapsa piciorului drept. Se deplasează greoi, folosindu-se de două bastoane din lemn.
Îmbrăcăminte la data plecării de la domiciliu : nu se cunoaşte.
Pentru cea în cauză, care a mai fost plecată de la domiciliu, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au solicitat urmărirea la nivel naţional şi, în continuare, desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea ei.

Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite