Polițiștii caută o adolescentă dispărută de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Duru, 16 ani
Andreea Duru, 16 ani

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la orele 00.30, o femeie din municipiu, a sesizat la Poliţie, prin apelul unic pentru urgenţe 112, faptul că, la data de 2 decembrie, în jurul orelor 10.30, fiica sa, Andreea Duru, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele cercetari efectuate de poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că minora a spus părinţilor că merge la orele de practică la liceu, însă, ulterior, aceştia au aflat de la colegele ei că nu s-au ţinut asemenea cursuri în acea zi.


Semnalmente : înălţime 150 cm, corpolenţă normală, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, lung până la umeri, iar ca semn particular prezintă o cicatrice post-operatorie în zona antebraţului drept.
Îmbrăcăminte la data dispariţiei: sacou din stofă, de culoare gri, bluză tip sport, gri cu desen floral pe piept, pantalon mulat negru şi cizme din piele neagră.


Poliţiştii Biroului Urmăriri au solicitat urmărirea la nivel naţional a minorei.
Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite