Polițiștii brăileni vor oferi cadouri de Moș Crăciun copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii brăileni vor oferi cadouri
Polițiștii brăileni vor oferi cadouri

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, poliţiştii brăileni s-au gândit să le aducă zâmbete pe chipuri, prin oferirea de daruri din partea lui Moş Crăciun, copiilor instituţionalizaţi cărora soarta nu le-a surâs, dar şi micuţilor cadrelor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Mâine, 20 decembrie, la orele 14.00, la Casa „Fulda", situată în Cartierul Viziru I, din municipiul Brăila, 90 de copii de la complexul de tip familial, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, îi vor întâmpina pe poliţiştii în uniformă care le vor aduce cadouri.


Miercuri, 21 decembrie la orele 13.00, Moşul îi aşteaptă pe copiii poliţiştilor la sediul Fundaţiei „Ancheta" , din staţiunea Lacu-Sărat Brăila.
Cadourile vor fi oferite din fondurile Corpului Naţional al Poliţiştilor Brăila, Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Brăila, Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor-Secţia Brăila şi Asociaţiei de Întrajutorare a Poliţiştilor Brăileni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite