Poliţiştii brăileni caută trei copii dispăruţi de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Albert Ciuraru, unul dintre copiii dispăruţi
Albert Ciuraru, unul dintre copiii dispăruţi

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşoare activităţi de căutare şi depistare a trei brăileni care au fost daţi dispăruţi de la domiciliu de către familiile lor.

Este vorba despre Diana Mădălina Vieru Ionescu în vârstă de 18 ani, care a plecat de acasă spre şcoala la care învaţă şi nu a revenit până în prezent. Din verificări s-a stabilit că aceasta a mai plecat de la domicliu, în luna aprilie 2011, când a locuit împreună cu prietenul ei într-o locuinţă închiriată, din Brăila.

Diana Mădălina Vieru Ionescu

Diana Mădălina Vieru Ionescu


Semnalmente : înălţime 165 cm, corpolenţă slabă, păr negru, lung peste umeri, ochi căprui, fără semne particulare.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei : tricou gri, pantaloni tip colant, de culoare bleumarin, pantofi cu toc, de culoare albastră.
Dispăruta are asupra ei cartea de identitate şi un telefon mobil, nu suferă de afecţiuni medicale cronice.


Cel de-al doilea copil dispărut este Dan Marius Şchiaua în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu într-o direcţie necunoscută şi nu s-a mai întors.

Dan Marius Şchiaua


Din cercetări a rezultat că minorul frecventează internatul şcolii speciale situate pe Şoseaua Râmnicu-Sărat, fiind plecat de acasă de mai multe ori, şi că este predispus la comiterea de furturi din societăţi comerciale şi autoturisme, pe raza municipiilor Brăila şi Galaţi.

Dan Marius Schiaua


Semnalmente : înălţime 140 cm, constituţie slabă, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, iar ca semn particular prezintă o cicatrice la arcada dreaptă.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei : tricou de culoare maro, cu înscris pe piept, pantaloni scurţi, de culoare albastră, pantofi sport albi.


Cel de-al treilea copil dispărut este Albert Ciuraru, în vârstă de 12 ani.
Poliţiştii au stabilit că băiatul obişnuieşte să vagabondeze şi să cerşească pe raza municipiilor Brăila, Bucureşti şi Constanţa, deplasându-se cu trenul.

Semnalmente : înălţime 110-120 cm, constituţie slabă, păr şaten închis, tuns scurt, ochi căprui, iar ca semn particular are picioarele în forma literei "O".

Îmbrăcăminte la data dispariţiei : tricou de culoare verde, pantaloni sport, de culoare albastră. În urma verificărilor s-a stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu.


Pentru cei trei dispăruţi s-a solicitat darea în urmărire la nivel naţional.
Cine poate da relaţii despre prezenţa acestora în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul de urgenţă 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite