Poliţiştii brăileni au obţinut rezultate notabile la Campionatul de Înot al M.A.I.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 5- 8 iulie 2011, în Municipiul Reşiţa, judeţul Caraş Severin, s-a desfăşurat faza finală a Campionatului Naţional de Înot a Ministerului Administraţiei şi Internelor, la care au participat în jur de 70 de concurenţi din majoritatea judeţelor ţării, cadre în structurile ministerului.

Ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, s-au întors acasă cu rezultate onorabile.

Astfel, la categoria 50 de metri liber feminin, cu vârsta peste 30 de ani, locul I (35,37 secunde) a fost obţinut de referent Vasile Emanuela (tricou alb).

image


Medalie de aur a mai obţinut subinspector Prioteasa Laurenţiu (tricou gri), cu vârsta până în 35 de ani, la proba 100 metri bras (1,19 minute), şi la proba 4x 50 metri liber (ştafetă) cu echipa I a Inspectoratului General al Poliţiei Române (1,49 minute), din cele 11 echipe participante.

image


De asemenea, un agent de la Serviciul de Intervenţie Rapidă Brăila a obţinut două medalii de argint, la proba 200 de metri liber (2,30 minute), concurând cu alţi 7 înotători, şi la proba 4x 50 metri liber (ştafetă) cu echipa a II-a a Inspectoratului General al Poliţiei Române (1,55 minute), din cele 11 echipe participante.


La proba 50 metri liber, peste 35 de ani, în 33 de secunde, inspector principal Grosu Viorel (tricou verde) a câştigat medalia de bronz.

image


La finalul concursului, caştigătorii au fost felicitaţi de organizatori şi au primit din partea acestora premii ce au constat în diplome şi medalii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite