Poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului găsit decedat în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua de 13 martie a.c., la orele 11.45, un bărbat de 46 de ani, din Brăila, a sesizat la Poliţie, apelând 112, faptul că, în timp ce se plimba prin Parcul Monument, din municipiu, la o distanţă de circa 100 metri de stadionul de atletism, a găsit un bărbat decedat.

Echipa operativă constituită în cauză, împreună cu medicul legist, au examinat cadavrul, constatându-se că nu prezintă urme vizibile de violenţă, asupra acestuia nefiind găsite niciun act de identitate, bunuri ori sume de bani, fapt pentru care, la acea dată, nu a putut fi stabilită identitatea victimei.
Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.
Verificările şi investigaţiile efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Violenţă au stabilit că bărbatul decedat avea 79 de ani, domiciliat în municipiul Brăila, fiind recunoscut de membrii familiei.
S-a stabilit că acesta a fost dat dispărut de la domiciliu, deoarece, la data de 11.03.2012, în jurul orelor 5.20, acesta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite