Moartea nu l-a căutat de buletin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intersecţia de la  Lacu Sărat, locul unde multe persoane şi-au pierdut viaţa
Intersecţia de la Lacu Sărat, locul unde multe persoane şi-au pierdut viaţa

Oamenii legii din Brăila se află în faţa unui caz destul de complicat: un accident de circulaţie în urma căruia un biciclist, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, şi-a pierdut viaţa.

Marţi dimineaţă, la ora 6.30, în apropiere de Brăila, la intersecţia dintre aleea de acces dinspre Staţiunea „Lacu-Sărat" Brăila şi DE 584 Brăila-Slobozia, s-a produs un accident de cirulaţie teribil, care dă şi acum bătăi de cap poliţiştilor.

Corneliu C. de 41 de ani, de loc din judeţul Suceava, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist pe care l-a acroşat şi trântit pe carosabil.

Biciclistul s-a ales cu doar câteva zgârieturi uşoare din acest incident, dar secunda imediat următoare a fost teribul de ghinionistă pentru el. La momentul acroşării, dinspre Brăila venea circulând regulamentar, pe banda din dreapta, cu o viteză de 70 de kilometri pe oră, un autobuz care efectua curse locale, condus de Daniel S. de 41 de ani.

Surprins de rapiditatea cu care a fost acroşat biciclistul, şoferul autobuzului a trecut efectiv cu roţile peste corpul celui lovit de autoturism.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt vinovăţiile în acest caz. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi conduşi la spital, unde li s-au recolta probe de sânge, dar rezultatul a fost negativ.

Deoarece victimal nu avea niciun fel de act asupra sa, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor pentru a afla identitatea biciclistului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite