Poliţia declară război contrabandiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii brăileni au declanşat operaţiunea "Nu contrabandei cu ţigări!". Cu mic cu mare au ieşit la vânătoare de contrabandişti, iar rezultatele au început să apară.

În cadrul acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul importului, producerii, circulaţiei şi comercializării tutunului şi produselor din tutun, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în cooperare cu ofiţeri de la Direcţia Judeţeană Brăila a Serviciului Român de Informaţii şi Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă, l-au depistat în trafic, pe DN22 (Digul Brăila-Galaţi), pe Daniel Oaie (26 de ani), din municipiul Brăila, care transporta cu autoturismul şase saci de culoare neagră în care avea ţigări de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova.

În urma controlului efectuat în autoturism, au fost ridicate în vederea confiscării 715 pachete cu ţigări.

"Cauza a fost preluată de ofiţeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor care continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi ilegale a brăileanului", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Razii de amploare

image

Pe 28 mai a.c., ofiţeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, în cooperare cu ofiţeri de la Direcţia Judeţeană Brăila a Serviciului Român de Informaţii, au continuat cercetările în cauze penale aflate în lucru şi au făcut patru percheziţii domiciliare, în imobile din municipiu, de unde au ridicat în vederea confiscării 1.438 pachete cu ţigări fără timbru, de diferite mărci.

Posesorii ţigărilor respective s-au ales cu dosare penale pentru evaziune fiscal

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite