Plimbări cu nava Borcea pe Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai vechi nave cu zbaturi din Europa poate fi închiriată pentru plimbări pe fluviu. Nava „Borcea" nu este acum doar preferata străinilor care vizitează Brăila, ci şi a localnicilor care vor să sărbătorească pe valurile Dunării.

Dacă nu alegeţi Borcea, puteţi opta pentru organizarea unui eveniment pe nava Lacu Sărat, potrivită pentru plimbări mai scurte. Aparţine Primăriei şi poate fi închiriată, contracost, de la Serviciul Economic.

Nava Lacu Sărat poate fi închiriată pentru grupuri de până la 80 de persoane. Preţul este de 750 pentru ora de marş. Şalupa Grindeni are 11 locuri, iar tariful pentru ora de marş este de 130 lei.

Nava Borcea este acum disponibilă şi pentru brăilenii care, dacă au ceva dare de mână, vor să petreacă într-un mod original. Ambarcaţiunea este, pe cât de pitorească, pe atât de încăpătoare şi a fost deja „încercată" de elevi, dar şi de dascăli din Danemarca. Copiii care au ajuns cu nava pe braţul Bratocea au fost impresionaţi de „calităţile" navei.

Citeşte amănunte în săptămânalul local "ADS Brăila". Ziarul se găseşte la chioşcurile de difuzare a presei din oraş la preţul de 0,90 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite