ÎNARMAT PÂNĂ-N DINŢI: Pistol găsit în torpedoul autoturismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului, în timp ce acţionau împreună cu poliţişti de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu strada Milcov, a oprit în trafic un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa.

La volanul maşinii, a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din Brăila.
Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au găsit în torpedou un pistol neletal, din categoria celor suspuse autorizării, şi 7 cartuşe cu bilă din cauciuc, aferente acestuia.
Cercetările au fost preluate de poliţişti de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au stabilit că cel în cauză deţine pistolul în baza certificatului emis de I.P.J. Brăila, la data de 20.03.2007.
Deoarece acest certificat conferă dreptul titularului numai pentru deţinerea pistolului la domiciliu, nu şi pentru portul acestuia, arma şi cartuşele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de port, fără drept, de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, faptă prevăzută şi pedepsită de Art. 134, din Legea 295/2004, privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite