Piromanii de la Dudescu au o bogată activitate infracţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cum v-am informat în ediţia noastră on-line de luni, poliţiştii brăileni şi ialomiţeni au pus mâna pe trei indivizi care au prădat un magazin din localitatea Dudescu, judeţul Brăila după care au încercat să-şi şteargă urmele dând foc prăvăliei.

Cei trei autori, fraţii Marius Dumitraşcu de 29 de ani şi Adrian Dumitraşcu de 25 de ani şi prietenul lor Ciprian Niţă de 19 ani au fost duşi în arestul poliţiei. Având suspiciuni că sunt autori şi ai altor fărădelegi, poliţiştii au continuat cercetările.

Aşa s-a aflat că în noaptea de 22 spre 23 februarie la ora 2.00, fraţii Marius şi Adrian, împreună cu mezinul Ionuţ Dumitraşcu de 19 ani, din satul Dudescu, şi Mihai Adrian Toma de 19 ani, din Urziceni, au sustras trei roţi de la autoturismul unui localnic din satul Dudescu.

Fiind surprinşi de proprietar, aceştia l-au lovit cu o sticlă în zona capului şi au fugit. Omul a depus plângere, înregistrată iniţial cu autori necunoscuţi.

De asemenea în noaptea de 1 spre 2 martie toţi cinci au pătruns, prin efracţie, în incinta unui magazin din oraşul Făurei de unde au furat mai multe bunuri, faptă înregistrată în evidenţe tot cu autori necunoscuţi. Multe din bunurile sustrase au fost recuperate din locuinţa lui Adrian Dumitraşcu.

Dacă în prezent, primii trei sunt arestaţi preventiv pentru 29 de zile, pentru Mihai Adrian Toma care a fost a fost reţinut pe ordonanţă, ieri, urmează ca astăzi instanţa să se pronunţe.

Cercetările continuă pentru ca şi Ionuţ Dumitraşcu, care între timp a fugit în străinătate, să fie adus în faţa instanţei de judecată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite