Pietre, gropi şi "valuri" pe o stradă din buricul târgului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapa de pe strada Frumoasă, capcană veritabilă pentru şoferi
Groapa de pe strada Frumoasă, capcană veritabilă pentru şoferi

Strada Frumoasă, ora 14.00, în apropiere de Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila. O groapă cu un diametru mai mare de un metru şi jumătate şi o adâncime de peste 10 cm a apărut în pavajul străzii care şi aşa este ca vai de el.

Groapa, care porneşte de lângă bordură, se întinde până spre mijlocul străzi şi este o capcană pentru şoferii neatenţi.

Pentru trecători este o adevărată aventură să străbată această stradă, iar pentru şoferi este şi mai greu, mai ales că pe toată lungimea ei piatra cubică a suferit modificări în timp, iar aspectul general este de „stradă în valuri".

„De câte ori trec pe aici reduc viteza. Seara mai ales este extrem de greu de observat fiecare groapă în parte. În plus, mai sunt şi două canalizări ridicate în care ai putea rămâne suspendat cu maşina", spune Ticu Vasilache, 56 ani.

Reparaţii la foc continuu

De mai bine de o săptămână, muncitorii au tot reparat şi cârpit străzile principale din oraş, întreg oraşul fiind un imens şantier în lucru.

Aproape jumătate din oraş a fost deja peticit, asta şi pentru că muncitorii au lucrat până seara târziu, pentru a astupa craterele din asfalt.

Viceprimarul Stănel Necula spune că în curând se va intra şi în cartiere.

„În interiorul cartierelor, pe străduţe, probabil că vom intra până spre jumătatea lunii martie", a spus viceprimarul Stănel Necula.

Arată-ne gropile!

Timp de zece zile „Adevărul de Seară" împreună cu Europa FM caută cele mai mari gropi din oraşul tău, iar la finalul campaniei va fi întocmit un top al primelor zece.

Trimite-ne pe adresa gropi@adevarul.ro cea mai periculoasă groapă pe care o vezi în oraşul tău.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite