Brăila: Turul Phenomenal Gillette ajunge şi la Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Turul Phenomenal Gillette ajunge şi la Brăila
Brăila: Turul Phenomenal Gillette ajunge şi la Brăila

Pe 24 septembrie, între orele 06.00 şi 07.00, Turul Phenomenal Gillette va ajunge şi la Brăila. Traseul este Şoseaua Vizirului – Calea Călăraşilor – Calea Galaţi – b-dul Dorobanţilor

Pe 24 septembrie, între orele 06.00 şi 07.00, Turul Phenomenal Gillette va ajunge şi la Brăila. Traseul este Şoseaua Vizirului – Calea Călăraşilor – Calea Galaţi – b-dul Dorobanţilor – DJ 221 A spre Galaţi.


Turul porneşte din Bucureşti pe 21 septembrie, ora 19.00, din Piaţa Unirii – zona Horoscop şi va trece prin alte 23 de oraşe importante din ţară printre care şi Brăila. Laura Bănică, PR Manager spune că cea mai lungă ştafetă din lume, peste 3.000 de km îl are la start pe Răzvan Lucescu.

Turul este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom care beneficiază de tehnologia inovativă de bărbierit cu cinci lame pentru confort şi una pentru precizie care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale dimineţii.


Înscrierea se poate face pe site-ul oficial al turului, www.phenomenal.ro sau direct la poarta Gillette din oraşele aflate pe traseu, oricine putând intra oricând în ştafetă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite