Petrecere mare la Balul Absolvenţilor de la Universitatea „Brâncoveanu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emoţii şi lacrimi de fericire la Balul Absolvenţilor de la Universitatea „C-tin Brâncoveanu". Peste 200 de tineri, de la toate specializările universităţii şi-au dat întâlnire în Aula instituţiei de învăţământ pentru a petrece aşa cum se cuvine finalul „studenţiei".

„Cu emoţie îmi dau seama că au trecut trei, patru ani ca gândul. Şi trebuie să mulţumesc pentru câştigul acestor ani profesorilor, care ne-au fost mai mult decât profesori, ne-au fost prieteni. Este adevărat că am depus eforturi, uneori am făcut sacrificii, dar rezultatele noastre au şters toate greutăţile şi acum putem să privim realizările cu satisfacţie", ne-a spus Cristian Bran, unul dintre absolvenţi.

Conf. univ. dr. Liliana Gherman i-a sfătuit pe proaspeţii absolvenţi să aibă încredere în forţele proprii, să se evalueze corect şi să nu refuze nicio şansă.

„Vă felicit pentru că aţi ajuns cu bine la acest moment important al vieţii voastre. Cu toate acestea, finalul studiilor de licenţă reprezintă un nou început în cariera voastră, fie că vă veţi angaja, fie că veţi alege să continuaţi studiile prin masterat", le-a spus prorectorul Ion Scurtu studenţilor.

"Pată de culoare centrului"

Conf. univ. dr. Elena Enache s-a bucurat să vadă că emoţiile ultimului „curs" din viaţa studenţilor au fost împărtăşite de familie şi prieteni.

„Este primul an când, la cursul festiv, absolvenţii sunt toţi îmbrăcaţi în robele specifice absolvirii. Aţi adus o pată de culoare centrului Brăilei şi sperăm că Brăilei întregi veţi face cinste, demonstrând că sunteţi oamenii de care oraşul are nevoie", a precizat conf. univ. dr. Camelia Vechiu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite