Peste 400 de cadre didactice din toată țara au participat la Concursul de Materiale Didactice 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia, care s-a desfăşurat la Casa Corpului Didactic (CCD) Brăila, în perioada aprilie - iunie, are ca scop îmbunătăţirea creativităţii în educaţie şi inovare didactică. În concurs s-au înscris cadre didactice din Bucureşti, Alba, Brăila şi Galaţi, Călăraşi, Constanţa, dar şi Maramureş.

La învăţământul preprimar, din cei 175 participani, au obţinut Premiul I, 86 de cadre didactice, Premiul II, 21, iar Premiul III, 15.
La învăţământul primar au participat 74 concurenţi. Premiul I a fost adjudecat de 16 participanţi, Premiul II de nouă, iar Premiul III, de 13.

172 de participanţi s-au înscris la învăţământul gimnazial şi liceal. Dintre aceştia, 56 au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, 62 au luat Premiul II, iar 26, Premiul III.

Inspector Şcolar General, prof. Viorel Botea, prezent la festivitatea de premiere, a remarcat numărul mare de participanţi la concurs: „Acest lucru scoate în evidenţă preocuparea deosebită a cadrelor didactice pentru îmbunătăţirea şi modernizarea procesului instructiv - educativ".

Inspectorul şcolar general adjunct, prof. Romeo Mocanu a precizat faptul că este crucială utilizarea conţinuturilor dezvoltate de colegi în promovarea metodelor moderne pentru îmbunătăţirea calităţii în educaţie, mai ales că acestea vin în completarea manualelor şcolare, respectând programa şcolară.

Directorul CCD, prof. dr. Cristina Anton a spus că materialele prezentate în format electronic vor fi distribuite tuturor unităţilor şcolare pentru a fi un exemplu de bună practică.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite