Peste 16 milioane de lei pentru reabilitarea Maternitatăţii din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Sănătăţii a semnat zilele trecute contractul pentru reabilitarea secţiilor de Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie. Valoarea totală a contractului este de peste 16 milioane de lei şi se realizează în cadrul Proiectului privind reforma sectorului sanitar. Cele două secţii se vor ridica la standarde europene.

Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila nu a avut parte niciodată până acum de o reabilitare completă. După cum a explicat managerul unităţii, Radu Duţu, această intervenţie va reglementa multe dintre problemele cu care se confruntă spitalul, mai ales pe circuite.


„Această reabilitare va crea noi circuite în spital. În 1985 când a fost construită clădirea, proiectul nu a respectat anumite reguli. Acum se aşează fiecare sector la locul lui. De exemplu, secţia ATI va fi scoasă din blocul operator şi se crează un sector postoperator", ne-a explicat managerul Radu Duţu.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite