Peste 10.000 de cai putere au defilat în această după amiază pentru poliţiştul brăilean Cristian Dobrilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 100 de bikeri şi automobilişti brăileni şi-au turat motoarele la maximum pentru a atrage atenţia în scopul adunării fondurilor necesare pentru transferarea agentului principal Cristian Georgian Dobrilă la o clinică din străinătate.

Acest lucru este necesar pentru a-i da o şansă agentului, un mare fan al motociclismului, să se poată reface în urma accidentului suferit în timpul unei urmăriri în judeţul Constanţa.


Reamintim că poliţiştul Cristian Dobrilă a fost accidentat în timp ce urmărea un Mercedes la volanul căruiase afla Beniamin Ţînţaş nimeni altul decât fiul pastorului cămătar Vasile Ţînţaş din Satu Mare, însoţit de fotomodelul Natalia Mateuţ.

image


Motocicliştii au din toată ţara au deschis un cont în care să se adune suma de 15.000 euro necesară la clinica AKH din Viena.


În urma susţinerii fără precedent de care au dat dovadă motocicliştii familia a deschis un cont în care orice fan al motociclismului poate depune orice sumă, cât de mică . Acesta este RO37 RZBR 0000 0600 0271 8928 - titular de cont Dobrilă Cristian Georgian", deschis la banca Raiffeisen.

image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite