Peste 10.000 de brăileni au întâmpinat Anul Nou în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cifra estimativă a celor prezenţi numai în Piaţa Independenţei de peste 8000 de oameni, a fost furnizată de jandarmi. Alte câteva sute de persoane aflate în centrul vechi al municipiului au întâmpinat sub cerul liber venirea lui 2011. După miezul nopţii brăilenii s-au legat în hore urându-şi ca anul 2011 să fie în sfârşit un an bun aşa cum merită toţi românii.

Brăila:Vinul fiert a făcut furori printre petrecăreţii din Piaţa Independenţei

Pompierii brăileni au avut de lucru încă din prima zi a anului 2011

Anul 2011 va aduce românilor doar 11 libere legale

La miezul nopţii grupuri de brăileni care petrecereau în diverse locaţii au ieşit în stradă cu mic cu mare pentru a întâmpina anul nou.

Cerul Brăilei a fost luminat de focuri de artificii trase şi din zonele restaurantelor care au organziat petreceri.

image

În ciuda gerului năprasnic, termometrele indicau valori de -12º Celsius, peste 8.000 de brăileni de toate vârstele s-au întâlnit în Piaţa Independenţei la miezul nopţii.

Zona a fost luată cu asalt încă de la ora 23.00 petrecăreţii venind cu sticlele de şampanie pentru a întâmpina Anul Nou aşa cum se cuvine.

Poliţiştii de la Servicul Rutier au blocat accesul autoturismelor pe Calea Călăraşilor astfel că toţi cei veniţi în Piaţa Indepndenţei s-au putut bucura fără risc de accidentare de sosirea noului an.

La miezul nopţii de pe Palatul Administrativ au fost lansate artificiile care au semnalat întregului oraş venirea noului an. Din păcate ceaţa care s-a ridicat dinspre Dunăre a redus mult din frumuseţea spectacolului de lumini.

image

În mai puţin de zece minute, după sosirea Anului Nou, Piaţa Independeţei şi Calea Călăraşilor, zona dintre Palatul Adminstrativ şi Biblioteca Judeţeană, s-au umplut de cioburile sparte ale sticlelor de şampanie şi paharelor, pe care petrecăreţii le-au spart potrivit tradiţiei care spune că odată cu paharul din care ai băut în cinstea noului an se sparg şi ghinioalele care te pândesc.

image

Petrecerea a durat până la ora 2 dimineaţa într-o atmosferă de bucurie şi sărbătoare iar forţele de ordine mobilizate nu înregistrat evenimente notabile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite