Performanță: CF Brăila merge în Liga secundă/Aseară elevii lui Bogdan Timofte s-au impus în fața gălățenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CF Brăila a reușit o nouă performanță. Aseară, elevii lui Daniel Timofte au câștigat meciul cu Poli Galați, deși gălățenii au fost cei care au deschis scorul. Brăilenii au reușit un joc bun și i-au bătut pe gălățeni. Scorul final 2-1 pentru CF Brăila și calificarea în Liga a doua.

Aseară, pe stadionul Municipal din oraș, CF Brăila a jucat ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. Chiar dacă erau calificați în Liga a doua încă de acum patru etape, brăilenii au tratat și acest meci cu seriozitate, reușind să se impună în fața echipei Poli Galați cu scorul de 2-1.

image

Gălățenii au deschis scorul în minutul 10 prin Velicu, dar în minutul 39 CF Brăila a adus scorul de 1-1, prin golul marcat de Nelu Bucă. Echipele au intrat la vestiare după prima repriză la egalitate.

CF Brăila a început în forță cea de a doua repriză și după mai multe atacuri nefinalizate, în minultul 83, Bucă își trece în cont o dublă și duce echipa în avantaj. Meciul se încheie cu scorul de 2-1 și brăilenii mai acumulează trei puncte, aflându-se pe primul loc în clasament cu 78 de puncte.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite