Performanță: Aur pentru Formaţia brăileană „Baby Star"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia „Baby Star", de la Palatul Copiilor şi Elevilor Brăila, din cadrul Cercului de Dans Modern, condusă de profesoară Mariana Pescăraşu a obţinut două locuri I la Festivalul Naţional de „Steluţele Dansului".

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, concursul a fost onorat în acest an de aproape 900 de copii de grădiniţă din 19 judeţe ale ţării. Festivalul a debutat într-o atmosferă de sărbătoare, cu o paradă a costumelor, iar concursul a fost o veritabilă demonstraţie de talent, graţie şi energie, după cum ne-a povestit prof. Mariana Pescăraşu.

Fiecare grup de copii a prezentat câte doua genuri diferite de dans.

Trupa „Baby Star" formată din: Teodora Pînzăriu, Alexia Georgescu, Ana Stan, Diana Iancu, Gabriela Petcu, Miruna Sulea, Maria Vizuroiu, Maria Stanciu, Luana Vartolomei, Andreea Dincă şi Livia Popa, a prezentat un dans modern şi o fantezie coregrafică, reuşind să smulgă ropote de aplauze.
"Este al III-lea an de participare la acest festival şi în fiecare an ne-am întors acasă cu locul I, a devenit o tradiţie", a ne-a spus profesoara Mariana Pescăraşu.

Efortul lor a fost răsplătit pe deplin în cadrul galei laureaţilor, unde au urcat pe prima treaptă a podiumului, obţinând câte un loc I pentru fiecare dintre cele două dansuri.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite