Penitenciarul Brăila are propria sa publicaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri a avut loc lansarea primului număr a revistei penitenciare, într-un nou format la Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati" din Brăila. Revista „Încotro...", apare într-un format nou, gândit şi conceput de cercul redacţional al persoanelor private de libertate sub atenta coordonare şi îndrumare a membrilor Serviciului de Educaţie din Penitenciarul Brăila.

„Noua revistă este concepută sub spectrul deschiderii către valori, a dreptului la liberaexprimare, a culturii şi tendinţelor sociale, a informării şi opiniei, a divertismentului şi originalităţii. Titlul ales „Încotro...", Ce să fac cu viaţa mea, cu desişurile tentaţiilor, cu libertatea...!, încearcă să ne sensibilizeze pe noi toţi cu privire la frământările şi căutările lor lăuntrice pentru perioada, care va urma momentului punerii în libertate, anume a reintegrării lor sociale, familiale şi profesionale", ne-a explicat comisar Simona Kober purtător de cuvânt al penitenciarului.


Cercul redacţional format din 13 persoane private de libertate, sub coordonarea Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială, încearcă să promoveze şi conceptul de jurnalism, democraţie, să dezvolte libera exprimare a celor care temporar sunt privaţi de libertate, dar sunt preocupaţi de viitorul lor la punerea în libertate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite