Pe jos, la cumpărături, în afara oraşului/Transportul către Carrefour este întrerupt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De patru zile, nu mai există niciun mijloc de transport în comun din oraș până la hipermarketul Carrefour. Maxi taxi și autobuzele care aveau traseu până acolo nu mai au licență de transport.

Reprezentantul Serviciului Public de Transport în Comun, Dan Gheorghe spune că nu se mai respectă prevederile legale, iar până la clarificarea situației, transportatorii au traseul mai scurt.

„Se iau măsuri pentru punerea în legalitate și se va organiza o licitație. O să vedem care vor fi condițiile contractului pentru următoarea perioadă", a punctat Dan Gheorghe.

În tot acest timp, atât brăilenii, cât și angajații hypermarket-ului sunt dezorientați și cer ca problema lor să se remedieze cât mai repede.

„Sunt afectată de această decizie pentru că lucrez în incinta Carrefour și trebuie să merg pe jos de la centură, pe un drum urât, unde circulă multe mașini și chiar tiruri. Seara, când plec de la muncă, este și mai îngrozitor", ne-a spus Cristina Ghinea.

„Mare greşeală"

Autoritățile promit rezolvarea situației în cel mai scurt timp.

„Avem foarte multe solicitări pentru ca lucrurile să revină la normal și de aceea pentru cei 200, 300 de metri câți sunt de la Șoseaua de Centură la Carrefour, căutăm o soluție legală pe care să o punem în aplicare", a precizat viceprimarul Doinița Ciocan.

Dumitru Leahu, pensionar, este de părere că: „Pentru cine nu are maşină este foarte greu. Era singura modalitate să ajungă la cumpărături, în zona aceea. S-a făcut mare greşeală că s-au suspendat acele curse".

Reprezentanții Carrefour nu au dorit să comenteze situația, cu toate că sunt afectați și angajații marelui magazin.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite