Patru puşcăriaşi de la Tichileşti au ajuns drogaţi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DIICOT cercetează modul în care deţinuţii au intrat în posesia unor droguri artizanale şi le-au consumat. Trei dintre cei patru infractori au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila, iar unul chiar a rămas internat în cursul nopţii, sub supraveghere.

Trei ambulanţe au ajuns în noaptea de mieruri spre joi la Penitenciarul pentru Minori şi Tineri de la Tichileşti, la 15 kilometri de municipiul Brăila. Acestea au preluat trei deţinuţi, de câte 18 ani, care se drogaseră.


De altfel, patru tinerii prezentau simptomele unei intoxicări cu substanţe halucinogene, însă unul dintre ei era în stare bună şi după ce a primit îngrijiri, chiar în camera de detenţie, n-a necesitat internarea sau investigaţii amănunţite.
Doi au revenit în cursul serii în unitate, însă al treilea a rămas sub supraveghere şi a revenit ieri dimineaţă în penitenciar.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite