Parcul din Lacu Dulce a fost inaugurat în prezenţa preşedintelui Administraţiei Fondului de Mediu, Gheorghe Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inaugurarea parcului a avut loc azi dimineaţă
Inaugurarea parcului a avut loc azi dimineaţă

Parcul din cartierul Lacu Dulce a fost inaugurat astăzi dimineaţă la ora 10.00 în prezenţa preşedintelui AFM, Gheorghe Popescu. Parcul a fost amenajat în cadrul proiectului "Extindere spaţii verzi prin realizarea unui parc în cartierul Lacu Dulce".

Suprafața de teren aferenta parcului este de 40 699,00 mp. din care: spatii verzi pe o suprafață de 19.274 mp, 8.127 mp de alei ecologice, 8.238 mp de drumuri, reţele apă, canalizare, electrice și de iluminat.

Finantarea proiectului s-a făcut atât de la bugetul local cât și de la Fondul pentru Mediu.

Valoarea totală a lucrărilor de execuţie este de 4,5 milioane de lei, realizarea acestui obiectiv de investiţii având un impact pozitiv asupra mediului prin mărirea spațiului verde pe cap de locuitor la nivelul localității.

parcul

"Este unul dintre proiectele a căror finalitate o constituie îmbunătăţirea condiţiilor de mediu. S-a neglijat până acum acest aspect şi avem un angajament faţă de Uniunea Europeană. Nu va fi simplu. De-abia am depăşit 12 mp pe cap de locuitor, dar sperăm că ne vom atinge ţinta. Avem peste 30 de proiecte în derulare pe Brăila, dintre care 10 doar pe parcuri", a declarat preşedintele AFM Gheorghe Popescu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite