Pagube de peste 54.000 de lei: Doi indivizi acuzaţi de înşelăciune, judecaţi la Brăila/ Anchetatorii au pus sechestru pe casa unuia dintre infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Ş. şi Răzvan P., anchetaţi de către procurorii brăileni, au înşelat reprezentanţii SC „Farpifor" SRL Bumbeşti, judeţul Gorj, cu ocazia perfectării unui contract.

Primul a fost trimis în judecată pentru înşelăciune, fals privind identitatea, uz de fals, punere în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Oamenii legii au instituit, de asemenea, sechestru asigurator pe bunurile deţinute de suspect. Constantin Ş. este acuzat că, în iulie 2010, a indus în eroare firma gojeană, prin folosire de calităţi mincinoase.

Tot el a folosit un act de identitate fals, s-a prezentat în faţa poliţiştilor sub numele de „Rotariu Mihai" şi a condus un autoturism cu numere false.

Răzvan P. a indus, de asemenea, în eroare, reprezentanţii SC Farpifor" SRL Bumbeşti, Gorj, dându-se drept reprezentantul SC Diego Trans" SRL Constanţa (!), prejudiciul cauzat firmei olteneşti fiind de 54.560 lei.

Cazul se află pe rolul instanţei brăilene.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite