PREMIERĂ: La Brăila, Ziua Bărbatului se sărbătoreşte cu Aristocraţii şi Cosmina Păsărin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 5 mai, brăilenii sunt aşteptaţi să petreacă de Ziua Bărbatului în Club Bella Italia. Bergenbier instaurează "cod galben" de sărbătoare, precum şi în alte 14 oraşe din ţară şi în capitală. Pe bărbaţi îi aşteaptă concursuri, muzică live, vedete, mâncăruri bine preparate, multă bere şi multe surprize.

Toate acestea se petrec începând cu ora 18.00, în Club Bella Italia.

Toţi bărbaţii din Brăila prezenţi la evenimentul de pe 5 mai vor avea parte de multe surprize: o mega-petrecere cu muzică live, vedete, concursuri cu premii, femei frumoase şi multă bere.

Pentru toţi "sărbătoriţii" zilei, cei de la trupa de stand-up comedy Aristocraţii vor ţine un super-show. Petrecerea va fi animată de gazda serii, Cosmina Păsărin.

image

"Brăila este unul din cele 16 oraşe din ţară în care, Bergenbier va organiza petreceri speciale pentru Ziua Bărbatului. Programul petrecerilor este disponibil pe site-ul campaniei. De asemenea, Bergenbier îndeamnă toţi bărbaţii din ţară să petreacă de ziua lor, întâmpinându-i cu o ediţie specială, de sărbătoare, în galben!", punctează Raluca Andreescu, PR Manager.

Surprizele se ţin lanţ

Bărbaţii pot intra pe site-ul evenimentului, pot fredona noul imn al bărbaţilor, se pot bucura de surprizele care îi aşteaptă în oraş în cluburi şi terase, în cadrul promoţiei naţionale iniţiate de firmă şi în cadrul căreia sunt oferite peste 500.000 de premii sau se pot delecta cu noua ediţie specială de bere.

"Mi se pare ceva inedit. Brăila nu a mai avut parte de aşa ceva până acum. Încă nu sunt hotărât dacă voi participa sau nu, dar oricum sună atrăgător", ne-a spus Cătălin Perianu, un brăilean.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite