PREMIERĂ: „Dincolo de limite”, la Cinema Central

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eddie Mora, personajul principal al filmului
Eddie Mora, personajul principal al filmului

Cinematograful Central din Brăila aduce în această săptămână o nouă premieră în atenţia publicului adult din oraş. Este vorba despre thriller-ul intitluat sugestiv „Dincolo de limite" în regia lui Neil Burger.

Inspirat din romanul "The Dark Fields" al lui Alan Glynn, filmul care rulează în această săptămână la "Central" îl are în centrul acţiunii pe tânărul şi ratatul scriitor Eddie Morra, care se confruntă cu o acută lipsă de inspiraţie şi nu este publicat de nicio editură. Omul se zvârcoleşte în mediocritate.

Acţiune de perfecţionare

Un vechi prieten îi oferă spre testare un medicament neomologat care îi permite să folosească întregul potenţial al creierului, iar Eddie devine perfect din toate punctele de vedere.

Este mai rapid, mai carismatic, mai intuitiv şi mai inteligent, ajunge chiar să aibă succes pe Wall Street, atrăgându-i atenţia magnatului Carl Van Loon, care îşi propune să se servească de el pentru a-şi construi un imperiu financiar.

Numai că medicamentul revoluţionar are efecte adverse severe şi o mulţime de asasini sunt pe urmele lui Eddie pentru a-i fura rezerva de drog care se micşorează pe zi ce trece. Filmul rulează în cursul săptămânii, respective joi şi vineri, de la orele 17.00 şi de la 19.30, iar în weekend şi de la 14.30. Biletul costă, pentru adulţi, 15 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite