POŞTA REDACŢIEI:„Căruţele nu au ce căuta în oraş, provoacă accidente şi nu plătesc paguba”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu caruta la cumparaturi
Cu caruta la cumparaturi

Cel puţin aşa ne-a scris Maricel Cojocaru de 42 de ani. El a avut de curânt un accident rutier iar confruntarea dintre atelajul condus de un iresponsabil şi autoturism s-a lăsat cu daune doar pentru şoferul care circula regulamentar, pe drumul pentru a cărui utilizare plăteşte zeci de taxe.

"Am suferit în urmă cu aproape o lună un accident de circulaţie. Circulam regulamentar pe strada 1 Decembrie 1918 şi la intersecţia cu strada Ştefan ce la Mare am fost lovit de o căruţă care a ieşit de pe o stradă din dreapta sensului meu de mers, fără să se asigure, fără să oprească", ne-a declarat omul

În urma ciocnirii cu atelajul, maşina a avut nevoie de reparaţii care m-au costat 5.500 lei, Căruţaşul nu vrea să achite niciun leu, spune că nu are bani, dar enervant este că el este lăsat în continuare să circule prin oraş, mai poate prodece pagube şi altora.

"Rog poliţiştii de la Serviciul Rutier să aplice legea în cazul acestor atelaje cu tracţiune hipo şi să le interzică circulaţia în interiorul oraşului", a conchis Maricel Cojocaru, cel care a suportat toată paguba din buzunarul propriu.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite