Brăila: "Omul pernă” se joacă doar cu sala plină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: "Omul pernă” se joacă doar cu sala plină
Brăila: "Omul pernă” se joacă doar cu sala plină

La mai bine de un an de la premiera piesei de teatru „Omul pernă”, de Martin McDonagh, în regia lui Radu Afrim, brăilenii tot nu s-au săturat de reprezentaţie.

Spectacolul s-a jucat din nou cu sala plină, preponderent tineri, în cadrul Festivalului “Zile şi nopţi de teatru European ”. La final, spectatorii au aplaudat minute în şir, exact ca la premieră.

Spectacolul lui Afrim s-a jucat de peste 12 ori la Brăila. De altfel, nu doar brăilenii s-au putut bucura de reprezentaţii. “Omul pernă” a participat la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, Festivalul de Teatru Piatra Neamţ, secţiunea “Un Regal Teatral” şi a fost în turneu la Teatrul “Odeon” din Bucureşti şi în Bulgaria.

A fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER pentru “Cel mai bun spectacol” iar Radu Afrim a fost nominalizat la premiul pentru “Cel mai bun regizor”. 
Spectacolul lui Radu Afrim “Omul pernă” atacă problematica  violenţei societăţii contemporane, analizând cele mai importante aspecte ale rolului social al artei.

Din distribuţia spectacolului fac parte Eugen Jebeleanu, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Alin Florea, Mihaela Trofimov, Claudiu Urse, Septimiu Stoica, Georgiana Nedelcu, Cosmin Cosma, Valentin Burlacu, George Crinta şi Eliza Turtoi. Songul “Degeţele” aparţine compozitoarei Ada Milea, iar decorul şi costumele sunt semnate de Cosmin Florea şi Ana Pavel, elevi ai Liceului de Artă “Hariclea Darclee”.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite