O femeie cu afecţiuni psihice a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii încearcă să dea de urma ei cu sprijinul concetăţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale solicită sprijinul cetăţenilor pentru a depista locul unde se află Ionica Damian de 41 de ani din Municipiul Brăila. Dispariţia sa de la domiciliu a fost semnalată organelor de anchetă în data de 2 iunie 2010.

Semnalmente: Femeia are înălţimea de 1,65 metri, greutatea de 75 kg, corpolenţă robustă, păr negru, tuns scurt şi ochi căprui, fiind cunoscută cu afecţiuni psihice.

La data dispariţiei, era îmbrăcată cu bluză cu mânecă lungă, de culoare verde, cu model floral, pantaloni tip blue-jeans, albaştri, şi era încălţată cu pantofi de culoare verde.

Cine poate da relaţii despre prezenţa ei în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze, gratuit, la numărul de telefon 112, sau, taxabil, 606100, interior 20163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite