S-a deschis primul Macro din Brăila, în zona Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brăila este al patrulea municipiu din ţară unde s-a deschis un magazin Macro. Acesta este situat în cartierul Obor, în locaţia cunoscută de brăileni cu numele de Dinamo. Noul supermarket deserveşte trei cartiere ale oraşului, în care locuiesc peste 10.000 de locuitori.

De puţine zile, Brăila a intrat în clubul oraşelor româneşti care beneficiază de magazine Macro. Din capul locului, este demn de consemnat că noul magazin este amplasat strategic, la o răscruce de drumuri, deservind practic mai mult de 10.000 de brăileni, care locuiesc în cartierele Obor, Hipodrom şi Lacu Dulce.

„Am fost încă din prima zi în magazin şi recunosc este mai bun decât mă aşteptam. Produse proaspete, de bună calitate, servire ireproşabilă, vânzătoarele deosebit de amabile", ne-a declarat Mirel Manole (54 de ani), care deja şi-a făcut un obicei din a cumpăra fructe proaspete din magazin.

Cumpărături în siguranţă

Faptul că mărfurile sunt accesibile şi de bună calitate a atras încă din prima zi numeroşi clienţi dornici mai întâi de toate să vadă cum se prezintă magazinul şi mai apoi să cumpere. Iar cei care i-au păşit pragul au devenit rapid clienţi statornici, atraşi fiind de ofertele atractive.
„Îmi place faptul că marfa românească este bine expusă şi este pregătită ca să atragă clienţi. La urma-urmei, este de preferat să dai un ban în plus pe o marfă românească, în felul acesta suntem toţi stimulaţi să producem ceva", ne-a declarat şi Marian Chirilă (42 de ani), locuitor în cartierul Obor.
Clienţii se simt în siguranţă în magazin şi datorite prezenţei bodyguarzilor care urmăresc ca totul să se desfăşoare în bună rânduială.

image


Primul astfel de magazin în cartierul Lacu Dulce

Pentru locuitorii din cartierul Lacu Dulce, noul magazin este o binefacere. În cartierul care are peste 3000 de locuitori nu exista până acum niciun supermarket, aşa că vecinătatea magazinului Macro nu poate decât să-i bucure pe toţi.
„Locuiesc pe strada Ştefan Secăreanu din cartierul Lacu Dulce şi până la microhală sau la Piaţa Mare, care sunt la distanţă destul de mare, nu aveam niciun loc de unde să cumpăr mărfuri alimentare, mai ales seara. Alternativa erau magazinele mici din cartier. Dar acolo emai scump. Şi nu o dată mi s-a întâmplat să nu găsesc marfă, ba uneori când am venit spre casă seara târziu, nici pâine nu am mai găsit. Acum, în zece minute, ajung la Macro şi am făcut cumpărăturile", ne-a declarat Marian Inău, 56 de ani.

Accesul la noul Macro se face din strada Şcolilor pe Aleea Margaretelor sau direct din strada Pietăţii, mai ales pentru cei care locuiesc în cartierul Lacu Dulce.

De la Micro la Macro

Brăila este al patrulea oraş din ţară care beneficiază de un magazin din seria Macro, după Braşov, Bran şi Constanţa. Amplasarea magazinului într-o zonă foarte populată a fost bine primită nu numai de locuitori care au simţit apropierea ca fiindu-le destinată, dar şi de autorităţi, care încurajează astfel de iniţiative.
Prin deschiderea noului magazin Macro, mii de locuitori din cartierele Obor, Hipodrom şi Lacu Dulce nu mai sunt nevoiţi să parcurgă, mai ales după ora 19.00, kilometri întregi până la cel mai apropiat magazin, pentru a se aproviziona.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite