ONG-urile de tineret din Brăila chemate la dialog de Direcţia Judeţeană pentru Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirea va avea loc în cadrul acţiunii cu tema „Guvernamental şi eguvernamental în activitatea de tineret", având ca scop eficientizarea politicilor în domeniul tineretului şi ca obiective consultarea ONGT-urilor privind politica ANST în domeniul tineretului.

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret organizează, în perioada 18.11 - 15.12.2010, acţiunea cu tema „Guvernamental şi eguvernamental în activitatea de tineret", având ca scop eficientizarea politicilor în domeniul tineretului şi ca obiective consultarea ONGT-urilor privind politica ANST în domeniul tineretului, precum şi stabilirea unor repere comune ANST - DJST - ONGT pentru proiectele şi programele anului 2011.

Acţiunea se desfăşoară în două etape, una la nivel de judeţ, în perioada 18.11 - 22.11.2010, iar a doua la nivel regional, în perioada 29.11 - 15.12.2010.

Pentru Brăila, vineri 19.11.2010, ora 12.00, la hotelul „SPORT" Brăila, va avea loc întâlnirea între reprezentanţii DJST Brăila şi reprezentanţii Organizaţiilor Neguvernamentale de şi pentru Tineret din judeţul Brăila.

Discuţiile din cadrul întâlnirii vor aborda teme referitoare la gradul de asociativitate la nivelul judeţului, la numărul de tineri cuprinşi între 14 şi 35 de ani / numărul asociaţii de tineret, la numărul asociaţii de tineret / numărul structuri active.

De asemenea, se vor face propuneri privind creşterea gradului de asociere a tinerilor şi se va discuta măsura în care ANST / DJST vin în întâmpinarea nevoilor ONGT-urilor; propuneri de îmbunătăţire a colaborării, aspecte pozitive / disfuncţionalităţi, propuneri privind periodicitatea organizării, metodologie, obiective şi măsuri, buget, deconturi, concursurile locale de proiecte de tineret, propuneri de obiective şi măsuri pentru anul 2011, pornind de la nevoile tinerilor din judeţ, alte modalităţi de colaborare ANST / DJST Brăila - ONGT.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite