Noroc că ploaia ne acoperă gropile/Vezi aici groapa care ocupă jumătate de stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapa ocupă aproape jumătate din străduţă
Groapa ocupă aproape jumătate din străduţă

Pe Şoseaua Buzăului nr. 10, în apropiere de Şcoala nr. 2, este o groapă de dimensiuni apreciabile care a rămas de izbelişte odată cu revenirea ploilor şi a lapoviţei. Muncitorii au decopertat aproape jumătate de stradă şi nu au mai apucat să şi acopere gropile.

Groapa căscată în asfalt are o lungime de peste trei metri, o lăţime de un metru şi o adâncime de doi centimetri, fiind acoperită acum de apă şi zăpadă. Cine trece pe aici şi nu cunoaşte zona are toate şansele să rămână cu maşina în drum.

„În fiecare dimineaţă vin cu copilul la şcoală şi mereu trebuie să intru pe această străduţă ca să poată coborî cel mic din maşină. Îmi e teamă să mai parchez pe aici deoarece de la o zi la alta asfaltul este tot mai fisurat şi plin de gropi", spune Matei Ioan, 34 ani.

1.800 de gropi plombate

Groapa ocupă aproape jumătate din străduţă

Municipalitatea spune că până acum au fost cârpite aproximativ 1.800 de gropi de demensiuni mari şi mijlocii, valoarea acestei operaţiuni nefiind contabilizată pentru moment. Cu toate acestea municipalitatea spune că plombările care se fac acum sunt destul de costisitoare.

„În perioada următoare vor apărea noi gropi în asfalt. Este normal după o iarnă aşa cum am avut noi. Preconizez că vom avea de astupat în perioada următoare cam tot atâtea gropi", spune Vasile Trandafir, din cadrul Direcţiei Tehnice a Primăriei Brăila care a adăugat că cele trei firme care se ocupă cu plombările lucrează la capacitate maximă.

În plus acesta a mai spus că şoferii care vin să reclame că şi-au stricat autoturismele după ce au intrat într-o groapă se vor judeca în instanţă cu Primăria. Altă soluţie nu au.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite