Negocierile dintre IPJ şi bănci sunt considerate praf în ochii opiniei publice. O spun atât sindicaliştii, cât şi bancherii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia în acţiune
Poliţia în acţiune

Sindicaliştii spun că întâlnirile dintre şefii de inspectorate de poliţie şi bancheri sunt simple gesturi de faţadă, menite să-i amorţească pe protestatari. Scepticismul este împărtăşit şi de lucrătorii din bănci, care spun că deocamdată nu s-a mişcat nimic în ameliorara condiţiilor de creditare sau reeşalonare a vechilor împrumuturi.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Buzău a avut o primă întâlnire cu reprezentanţii tuturor băncilor din Buzău, de care s-au legat prin contract de credit aproape toţi poliţiştii din judeţ.

„Estimez că 80 la sută au contracte cu bănci. A scăzut media de vârstă şi avem mulţi poliţişti tineri care au contractat credite pentru a-şi cumpăra sau construi o casă, a şi-o mobila, mă rog, pentru diverse nevoi personale. În momentul de faţă, criza i-a lovit foarte puternic şi au fost situaţii când se ajungea la imposibilitatea de plată", a declarat comisarul şef Ion Marin, şeful IPJ Buzău.

CITIŢI TOT ARTICOLUL:

Negocierile dintre IPJ şi bănci sunt considerate praf în ochii opiniei publice. O spun atât sindicaliştii cât şi bancherii. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite