UPDATE Nebunie criminală. Un supraveghetor la un spital de psihiatrie, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un Supraveghetor de la un spital de psihiatrie din Brăila, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient
Un Supraveghetor de la un spital de psihiatrie din Brăila, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient

Un supraveghetor la un spital de psihiatrie din Brăila a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a omorât în bătaie un pacient internat în unitatea sanitară, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un baston de cauciuc.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 6 spre 7 august, Cornel Ghica, care lucra ca supraveghetor într-un spital de psihiatrie din Brăila, a lovit de mai multe ori cu un baston de cauciuc un pacient internat. În urma loviturilor primite, bărbatul a decedat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila l-au reţinut pe Cornel Ghica şi au cerut instanţei arestarea lui preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte, se arată într-un comunicat de presă de astăzi al Ministerului Public.

Magistraţii Tribunalului Brăila au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Cornel Ghica, pentru o perioadă de 29 de zile.

UPDATE Medicul Edgar Macarie şi asistenta care au fost de serviciu în acea noapte sunt şi ei anchetaţi pentru neglijenţă în serviciu şi favorizarea infractorului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite