Nava de Comandament „Mureş” a ajuns la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nava de comandament „Mureş" a ajuns la Constanţa în rada Comandamentului Forţelor Navale. Nava a fost însoţită de un monitor şi o vedetă blindată de generaţia a IV-a, unităţi aflate în subordinea Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie.

Astăzi, după ce au parcurs traseul canalului Dunăre-Marea Neagră, navele au trecut de ultima ecluză de la Agigea şi au făcut deplasarea către Debarcaderul Turistic.

N. C, „Mureş" va fi postată în faţa Comandamentului Flotei din Constanţa şi va primi la bordul ei oficialităţile care vor participa la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei.

Cele două nave de luptă din cadrul Serviciului Fluvial vor participa în aceste zile la antrenament în vederea pregătirii exerciţiului pe care marinarii îl vor prezenta în data de 15 august, de ziua lor.

Evoluţia navelor fluviale este aşteptată cu interes de turiştii care vor fi şi anul acesta prezenţi la debarcaderul Constanţa.

Din cauza pescajului mic precum şi a manevrabilităţii deosebite, aceste nave pot naviga în ape puţin adânci venind astfel aproape de mal şi fiind mult mai vizibile, ceea ce constutuie o atracţie în plus pentru spectatori.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite