Braila: „Cupa Municipiului Brăila” şi-a desemnat câştigătoarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza Sportivă „Spartacus” din Grădina Mare a fost pentru câteva zile gazda unui eveniment deosebit. În perioada 31 august – 4 septembrie, aici s-a desfăşurat concursul „Cupa Municipiului

Baza Sportivă „Spartacus” din Grădina Mare a fost pentru câteva zile gazda unui eveniment deosebit. În perioada 31 august – 4 septembrie, aici s-a desfăşurat concursul „Cupa Municipiului Brăila” ajuns la ediţia a IV- a. La această ediţie au participat 87 de viitori tenismani, băieţi şi fete, veniţi din Galaţi, Constanţa, Slobozia, Bucureşti, şi nu în ultimul rând, din Brăila. 


Concursul s-a desfăşurat pe categoriile de vârstă: 8 – 10 ani, 11 – 12 ani, 13 – 14 ani, 15 – 16 ani, 18 ani şi seniori. Ieri, au fost desemnaţi câştigătorii la categoria 8 – 10 ani, fete.

Pe primul loc s-a clasat Julia Boca  – 10 ani din Galaţi. Locul secund a fost ocupat de o brăileancă, Miruna Elena Vlad în vârstă de 10 ani, iar locul trei a fost împărţit de două gălăţence de nouă anişori -  Erica Popa şi Cristina Chiriac.

Premiile au constat în diplome şi medalii oferite de antrenorii Loredana şi Aurel Chişozan, care de altfel au fost şi organizatorii concursului.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite