Muncitorii care lucrează la strada Grivița sunt verificați dimineața și seara de către primarul Brăilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul șef a decis să verifice personal lucrările la strada Grivița, cel puțin o perioadă pentru ca acestea să intre în graficul stabilit. Primarul este nemulțumit de modul în care firma își face treaba și speră că astfel va reuși să îi stimuleze.

Lucrările de reabilitare și modernizare la strada Grivița nu sunt nici pe departe în grafic. Situația este recunoscută de autoritățile brăilene, iar primarul, Aurel Simionescu, a găsit o metodă inedită să îi facă pe oameni să fie mai atenți și să muncească cu spor. Edilul a declarat în această dimineață că va inspecta personal șantierul dimineața și seara pentru a vedea cât și cum se muncește.

„Ieri ne-am ciondănit puțin. Le-am spus să se pună ei în locul celor care locuiesc acolo și care văd zilnic în fața caselor gropi și praf. Rezultatele nu sunt cele promise. Dimineață la ora 07.30 și seara la 19.00 vom trece pe la șantier. Dimineața fiecare va spune ce va face și unde lucrează, iar seara vom vedea dacă și cum s-a muncit. Mă țin în fiecare zi de ei până lucrurile se vor pune în ordine pentru că dacă ne uităm în calendar nu vine vara", a punctat primarul.

Acesta speră ca luni, cel târziu, să se pună piatră pe porțiunea cuprinsă între strada Carpați și strada Galați.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite