Mister în cazul unui şofer rus ucis la Valea Cânepii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de tir a fost găsit mort în remorca mastodontului auto cu numere de Rusia, pe care îl conducea. Cadavrul era atât de desfigurat încât nici nu se poate stabili vârsta. Nu s-au găsit nici acte.

Maşina era trasă pe dreapta într-o parcare de lângă Valea Cânepii. TIR-ul efectua un transport de 30 de tone de tablă specială către Krivoi Rog în Ucraina. Poliţiştii din Unirea s-au sesizat de duminică seara, cum că TIR-ul este oprit de mult timp. Au trecut la verifiarea vehicului şi l-au găsit pe şofer, ucis cu 25 de lovituri de cuţit, între baloţii de tablă.

„Este aici de vineri cred, dacă nu de joi. Am văzut că nu mişcă nimeni pe lângă maşină atâtea zile. Acum, cei de la Postul de Poliţie Unirea au venit şi ei să verifice de ce stă ditamai maşina atâta timp", ne-a declarat Ion Rotaru, 68 de ani, localnic.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi procurorul de caz s-au deplasat la faţa locului duminică seara, dar au sistat cercetările din cauza întunericului. Acestea au fost reluate luni.

Ajutorul suspect

Primul suspect în acest caz este ajutorul de şofer, tot rus, care a dispărut.

După ce au periat toată zona în căutare de indicii, poliţiştii au dus TIR-ul cu numere de Rusia într-o parcare specială, sub pază, pe Şoseaua de Centură.

„La ora actuală, cercetările continuă, iar echipa operativă desfăşoară activitatea potrivit Codului Român de Procedură Penală. În funcţie de rezultatul acestora şi în conformitate cu acordurile bilaterale dintre cele două state, se va lua legătura pe canalele oficiale cu omologii din Federaţia Rusă, pentru clarificarea cazului", ne-a declarat prim procurorul Fănel Mihalcea.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite