Brăila: Mister în cazul tinerei care s-a aruncat de la etajul patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Mister în cazul tinerei care s-a aruncat de la etajul patru
Brăila: Mister în cazul tinerei care s-a aruncat de la etajul patru

O tânără de 22 de ani s-a aruncat, marţi după amiază, de la etajul patru al blocului în care locuia. Din primele cercetări se pare că Mihaela Cimpoae se afla acasă cu tatăl ei. În timp

O tânără de 22 de ani s-a aruncat, marţi după amiază, de la etajul patru al blocului în care locuia. Din primele cercetări se pare că Mihaela Cimpoae se afla acasă cu tatăl ei.

În timp ce acesta se uita la televizor, tânără a ieşit pe balcon să fumeze o ţigară şi nu s-a mai întors. Mihaela a sărit în gol de la etajul patru.

Marţi, la ora 16.45, Poliţia a fost sesizată că o tânără a căzut de la balconul apartamentului în care locuia. Echipa operativă a constatat că fata s-a aruncat în gol de la etajul patru şi a fost transportată de urgenţă la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Mihaela Cimpoae muncea în Italia şi a venit acasă pentru a participa la ceremonia funerară a bunicului său, care o crescuse de mică.

Tânăra de numai 22 de ani, care s-a aruncat marţi de la etajul patru al blocului în care locuia a lăsat un bilet de adio părinţilor. Aceasta nu şi-a justificat gestul în niciun fel, însă le-a cerut iertare părinţilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite